workshop

Zou u het leuk vinden om samen iets leuks te maken? Misschien wel iets nieuws te leren, of samen met wat vriendinnen gezellig iets met je handen doen terwijl je lekker wat kletst? Boek dan vooral een workshop bij mij. Het staat u vrij om met een telefoontje ( 0486-420292) of een mailtje (  evenline@home.nl  ) een afspraak te maken voor een workshop op een tijd dat het u uitkomt! En, ik heb een kindvriendelijk huis, dus als u graag overdag wilt komen dan is uw kindje meer dan welkom om mee te komen. De avondworkshop zal om acht uur beginnen (met een lekker kopje koffie of thee).

*********************************************************************************
workshop 1  de blokkenkaart of trapkaart
kosten 5 euro, daarvoor neemt u 1 of 2 complete kaarten mee naar huis die u zelf heeft gemaakt.


*********************************************************************************
workshop 2 werken met de uilenpons

kosten 5 euro, daarvoor neemt u een aantal uiltjes mee naar huis die u zelf gemaakt heeft, om die zelf thuis op kaarten te verwerken..of u maakt een of twee complete kaarten met een uilenthema*********************************************************************************

workshop 3 stempelen met Seastreet!

kosten 5 euro, hiervoor mag u twee of meer kaarten maken met de stempelset Seastreet en het bijpassende maritiem designpapier  Hieronder ziet u de voorbeeldkaartenGeen opmerkingen:

Een reactie posten